Bedrijven

Bedrijven

ComOn ’15 was weer een daverend succes. Samenwerking tussen bedrijven uit de Leidse regio en jonge communicatieprofessionals.Een overzicht van de deelnemende opdrachtgevers van Comon 2015 vindt u op deze pagina. ComOn is een kans voor uw organisatie om kennis te delen, advies en uitvoering op het gebied van communicatie te ontvangen en in aanraking te komen met jonge talenten.

Het project wordt afgetrapt met een aantal bedrijfsbezoeken om de studenten klaar te stomen voor het ondernemerschap. Tijdens deze bedrijfsbezoeken dompelen de communicatietalenten zich onder in het bedrijfsleven en maken zij kennis met toonaangevende bedrijven op het gebied van communicatie. Na deze kickoff gaan de studenten aan de slag voor échte opdrachtgevers.

Deelnemen aan ComOn als opdrachtgever of studenten ontvangen tijdens een bedrijfsbezoek tijdens ComOn 2016? Neem contact met ons op!

De opdrachtgevers van ComOn 2015:

Leren & Inspireren

co15_lereninspireren

Inspirerende bedrijfsbezoeken, leerzame gastcolleges, waardevolle samenwerkingen. Leren ondernemen en verbinden.

Opdrachtgevers

co15_bedrijfsbezoeken

Kosteloos advies en uitvoering door jonge experts, een unieke kans om communicatie te verbeteren of uit te breiden.

Bedrijfsbezoek

co15_opdrachtgevers

Een kijkje in de keuken van toonaangevende communicatiebureaus in de omgeving. Een onderdompeling in de communicatiewereld.