ComPact

ComPact
 Wat is ComPact?


ComPact is een zorgvuldig samengesteld team, bestaande uit progressieve creatievelingen, gespecialiseerd in Public Relations. ComPact genereert een optimale breinpositie door middel van onderscheidende en humoristische PR-activiteiten, speciaal afgestemd op uw organisatie.


CPPR definitief

Over ComPact


Professioneel
Als een modern en vooruitstrevend PR-bureau staat professionaliteit bij ons hoog in het vaandel. PR activiteiten worden bij ons zorgvuldig gegenereerd en speciaal op uw wensen en behoeften afgesteld. Dankzij de competente, professionele aanpak bent u bij ons verzekerd van meer dan enkel een goed resultaat. Het tevreden stellen van de klant is de essentie van onze organisatie.
Snel
Professionaliteit gaat bij ons hand in hand met snelheid. ComPact streeft ernaar te allen tijde integer en snel te werk te gaan. Wanneer u de samenwerking met ons aangaat, kunt u rekenen op een snelle, gestructureerde werkwijze. Nadat wij tot een overeenstemming zijn gekomen gaan wij gelijk aan de slag. Bij ons heerst de filosofie ‘liever vandaag dan morgen’.
Origineel
‘Originaliteit is de essentie van succesvolle PR’, luidt bij ons het motto. Bij het creëren van een PR campagne staat bij ons originaliteit, creativiteit en humor centraal. De ideale combinatie voor onderscheidende PR, waarbij de boodschap blijft hangen.
team compact

Het team van ComPact

Stefan Vonk

Als algemeen manager van ComPact heb ik de leidinggevende rol. Het is mijn taak om de talenten van de projectleden strategisch in te zetten. Ik specialiseer mij in het bekijken van het grote plaatje. Deze definitie is globaal, maar naar mijn mening is dit de essentie. Presenteren en verkopen zijn mijn expertises. Mijn grote passie is humor. Humor vind ik een belangrijk aspect in het leven. Humor haalt de ernst van zaken en verbindt mensen. Ik heb veel vertrouwen in de samenwerking van ComPact. Als projectmanager streef ik naar een actieve en uitvoerende rol.

Nina Lak

Binnen ComPact onderhoud ik het contact tussen ons team en de klant. Interne én
externe communicatie is voor mij van belang. Meedenken en actief deelnemen met de
klant en voor de klant. Zowel voor hen van belang als voor het team. Ik kan duidelijk
communiceren en ben niet bang om vragen te stellen. Het gaat om balans tussen belangen en verwachtingen. Mijn sterke kant is deze balans managen. Snel en productief voor een professionele samenwerking. Spreken is van belang en ook goed luisteren. ComPact bestaat uit sterke krachten die elkaar aanvullen. Ik maak hier als accountmanager ook onderdeel van uit.

Thomas van den Bogaard

Ik ben verantwoordelijk voor alle beelden die gebruikt worden in de communicatie van ComPact. Hierbij spelen onder andere kleur en vorm een grote rol. Ik ga zowel op papier als met de computer te werk. Ik zorg ervoor dat we alle beeldtaal duidelijk naar onze doelgroepen communiceren. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Ik ga graag individueel te werk, omdat ik dan alle vrijheid heb. Ook ben ik een echte teamspeler en weet mijn draai te vinden in een groep. Elk stukje beeldtaal beschouw ik als een likje verf. Dit resulteert uiteindelijk in een prachtig schilderij.

Dennis van Dijk

Ik heb een passie voor schrijven en het genereren van teksten. Mijn keuze voor copywriter is dan ook geen verassing. Mijn taak is het doelgericht overbrengen van communicatieboodschappen via tekst. De teksten variëren van reclameteksten tot wervende stukken. Ik ben verantwoordelijk voor de teksten op websites, filmpjes, brochures, visitekaartjes en sociale media. Naar mijn mening is een creatieve gedachtegang essentieel voor de rol als copywriter. Daarnaast moet de copywriter in staat
zijn deze gedachtegang te projecteren in de praktijk. Als copywriter werk ik nauw samen met de artdirector. ‘Samen creëren wij kunst’, luidt ons motto.