!dee
 Wat is !dee?


Wij, jonge, gedreven vrouwen zijn het gezicht achter het marketingcommunicatiebureau !dee. Ons team bestaat uit Myrthe Haan, Naomi Bloemendaal, Ellen Mulder, Claudia Treep en Stephanie Arens.

!dee richt zich uitsluitend op de retailbranche. Tijdens onze studie Communicatie hebben wij, het team van !dee, ons in deze branche gespecialiseerd.


idee

Over !dee


!dee is het bureau voor kleinschalige bedrijven (vijf tot twintig medewerkers) op het gebied van retail. Bij deze sector ligt de interesse, kennis en ervaring van het team van !dee, zoals ook te zien is in ons portfolio. Marketing draait om het promoten van producten en diensten met als einddoel meer verkoop. Als marketingbureau ligt hier dan ook onze kracht. Aangezien wij geloven in co-creatie richten wij ons op klanten die behoefte hebben aan veel persoonlijk contact.

Ga voor meer informatie naar onze website: http://www.comonleiden.net/idee/.

ideeeee

Diensten

De !dee-aanpak bestaat uit drie onderdelen:

1. Het doen van onderzoek
2. Advies geven
3. Het bieden van hulp bij de uitvoering van het advies

Onderzoek

De twee soorten onderzoek waarmee !dee u kan helpen zijn:

– Concurrentieanalyse;
– Consumentenonderzoek.

Om tot een goed advies te kunnen komen, is onderzoek noodzakelijk. Op de hoogte zijn van de wensen en behoeften van de consument en de huidige concurrenten is belangrijk om tot een onderscheidend en uniek marketingconcept te komen.

Advies

Na het analyseren van de wensen en de behoeften van de consumenten en/of de concurrentie, gaat !dee aan de slag met het advies. Dit advies is in de vorm van een marketingplan.

Hulp bij uitvoering

!dee biedt daarnaast een helpende hand bij de uitvoering van het advies als hier vraag naar is. Deze helpende hand bestaat uit het maken van verschillende communicatiemiddelen, zoals brochures, folders, flyers en web- en social mediacontent. Het bureau !dee gelooft in deze drie krachten om zo samen met de klant tot een sterk concept te komen met een krachtig eindresultaat.