InsideOut

InsideOut
 Wat is InsideOut?


InsideOut is een marketingcommunicatiebureau dat bestaat uit vijf communicatiestudenten. Een hardwerkend team dat bestaat uit Eleni, Martine, Puck, Stijn en Sterre. Met ieder hun eigen taak staan zij bekend als de hardwerkende, jonge professionals die een organisatie op de kaart zetten. Een campagne die voldoet aan uw wens!


insideinfo

Over InsideOut


InsideOut zet zich in voor de promotie van uw organisatie. Daarbij organiseren zij ook evenementen die aansluiten op de wensen en behoeften van de klant. InsideOut geeft een andere kijk op uw organisatie en biedt de mogelijkheid een ongekende naamsbekendheid te genereren. De klant staat voorop en InsideOut brengt de wereld naar uw organisatie.

De doelgroep van InsideOut zijn ondernemers uit de regio Leiden. Zij zetten zich in voor ondernemers en organisaties die graag meewerken aan hun eigen succes. Zo zetten zij zich nu in voor Sappo, oppasbemiddelingsbureau.

insideinfo groep

Diensten

InsideOut doet eerst uitgebreid onderzoek naar uw wens, doelgroep en organisatie en gaat vervolgens aan de slag met een campagne die bij uw organisatie past. Het doel is om naamsbekendheid en herkenbaarheid te creëren onder de doelgroep. Zij zijn op dit moment bezig met het promoten en organiseren van een evenement waar de doelgroep van Sappo potentiële oppassers leert kennen. InsideOut is een hardwerkende groep, zij streven naar de beste oplossing voor uw probleem.

Wat doet InsideOut nu?

Op dit moment is InsideOut druk bezig met het onderzoeken van de doelgroep van Sappo. Wat zijn de wensen en behoeften van deze doelgroep en hoe sluit Sappo daar op aan. Uiteindelijk gaat dit resulteren in een evenement op maat. Dit evenement is een unieke kans voor oppassers om kennis te maken met de klanten van Sappo, en andersom natuurlijk. Met een can-do-attitude gaat de groep aan de slag om het best mogelijke te realiseren.

Succes!