KIJK
 Wat is KIJK?


KIJK concepten is een reclamebureau dat zorgt voor meer aandacht voor uw product of dienst. Wij bestaan uit een jong, enthousiast team dat graag uitdagingen aangaat. Een eigenzinnige aanpak is kenmerkend voor het team. De diversiteit van het team zorgt voor een vernieuwend en origineel eindresultaat.


KIJK

Over KIJK


Het team van KIJK heeft oog voor wat er speelt in de wereld en wat belangrijk is voor de hedendaagse consument. Reclameconcepten van KIJK spelen in op emoties en waarden, zodat de reclame-uiting mensen bijblijft.

KIJK concepten bestaat uit vijf meiden, die samen werken met één doel voor ogen: reclameconcepten bedenken die origineel zijn, opvallen en de consument bijblijven. Onze pay-off luidt daarom als volgt:

KIJK. Aandacht in één oogopslag.

Wij richten ons op organisaties die in het slop zijn geraakt en op zoek zijn naar een uitdaging. Door de reclame-uitingen een twist te geven laten wij uw product of dienst opvallen tussen de massa van informatie. Dankzij de passie voor het vak wordt er een nieuwe dimensie gegeven aan het begrip beleving. Wij stappen voor u uit de comfortzone. Zien is niet genoeg, naar de boodschap kijken zorgt ervoor dat deze beter wordt onthouden. Wij lopen niet achter de trend aan, wij zijn de trend een stapje voor.

Neem samen met ons de sprong in het diepe door te kijken naar de toekomst! De meeste reclame-uitingen ziet de consument. Naar onze reclame-uitingen kijkt die.

KIJK concepten bestaat uit de teamleden: Charissa Barteram, Saskia Dorlandt, Saly Hamid, Yael Shimon en Britt van der Slot. Meer informatie over ons is te vinden op de website: www.comonleiden.net/kijk.

KIJK groep

Diensten

De werkzaamheden die wij graag voor onze klanten uitvoeren zijn:

  • Conceptontwikkeling
  • Positionering
  • (web)Teksten schrijven
  • Social media
  • Reclame-uitingen
  • Grafische vormgeving