Royale

Royale Communications

royaleeeeeee Wat is Royale Communications?


Royale Communications is hét marketingcommunicatiebureau waar effectiviteit, elegantie en expertise de boventoon voeren. Wij leven ons in in het probleem en de wens van de klant om zo tot een passend advies te komen. Een tevreden klant staat bij Royale Communications hoog in het vaandel. Royale Communications biedt net dát stukje extra verzorging en persoonlijk contact. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Klant is koning bij ons.


Over Royale Communications


Royale Communications zet zich in voor de wensen en behoeften van de klant. Onze doelgroep is zowel starters als kleine en grote organisaties. Wij doen onderzoek naar uw probleem en kijken naar uw wens. Hierop stemmen wij ons advies af, zodat niet alleen wij tevreden zijn, maar vooral u tevreden bent. Royale Communications bestaat uit vijf jonge, ambitieuze vrouwen: Margie Gijzenij, Liselore Raan, Samantha van der Leest, Julie Wouters en Lisette den Bakker. Wij specialiseren ons tot het opstellen van een marketingcommunicatiestrategie en schrijven vervolgens een advies dat antwoord geeft op het probleem. Pas op het moment dat u tevreden bent, voeren wij het advies voor u uit. Uw probleem is op te lossen.

Royale Communications, brings out the best of you.

Diensten

Bij Royale Communications staat de wens en de beleving van de klant centraal. Het onderzoeken van het probleem vinden wij belangrijk. Zo komen wij tot het best passende advies en de meest effectieve oplossing. Wij bieden diensten aan waarbij wij ernaar streven om uw probleem op te lossen en uw wens te beantwoorden. Royale Communications specialiseert zich in drie diensten:

Het adviseren van een marketingcommunicatiestrategie: wij helpen u graag om de marketingcommunicatiestrategie te vinden die effectief en uniek is. Wij beschikken over de middelen om deze strategie uit te voeren.

Het ontwerpen van uw huisstijl: wij beschikken over alle middelen om dit te kunnen. Royale Communications onderzoekt eerst wat bij u past en daarna volgt een prachtig design.

Het bedenken van webcontent: Royale Communications zorgt ervoor dat u te vinden bent op Google en dat uw doelgroep blijft hangen op uw website. Met behulp van design, tekst en onderzoek zorgen wij voor de website die u niet voor mogelijk had gehouden.

Royale Communications voert ook andere opdrachten uit. Neem in dit geval contact met ons op.

roayle

Onze ambitie

Ons doel is om uit te groeien tot een bekend marketingcommunicatiebureau. Dromen zijn geen bedrog, dromen kunnen werkelijkheid worden. Royale Communications laat uw dromen uitkomen. Wij groeien samen met u.

Onze missie

Onze missie is om te zorgen voor professionele uitwerkingen van de wens van zowel grote als kleine organisaties. Een professionele uitwerking hoeft niet duur te zijn. Wij doen er alles aan om tot de beste oplossing voor uw probleem te komen en om deze mooi uit te werken.

Opdracht

Rabobank Leiden-Katwijk heeft Royale Communications gevraagd om een advies te geven over hoe zij (aankomende) studenten kan werven en de loyaliteit van deze geworven studenten bij Rabobank Leiden-Katwijk kan vergroten. Uit voorafgaande jaren bleek dat cadeaus, in de vorm van bijvoorbeeld een fiets, niet genoeg waren om studenten te laten overstappen naar Rabobank Leiden-Katwijk of te behouden bij Rabobank Leiden-Katwijk. Het komt voor dat studenten, na het krijgen van het cadeau, weer overstappen naar een andere bank. Rabobank Leiden-Katwijk wil dat de studenten bij haar blijven gedurende hun hele levensloop. Uit onderzoek van Royale Communications moet blijken hoe zij dat kan verwezenlijken.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.comonleiden.net/royale/