SIEK




 Wat is SIEK?


SIEK is het communicatiebureau voor evenementen op maat. SIEK zet zich in voor de wensen en behoeften van de klant ten opzichte van evenementen, mede tot stand gebracht door free publicity. SIEK biedt haar klanten alleen het allerbeste en is pas tevreden als u dat ook bent.


SIEK logo

Over SIEK


SIEK zet zich in voor de wensen en behoeften van de klant. Onze specialiteit is het organiseren van evenementen, mede tot stand gebracht door free publicity. Wij specialiseren ons op het organiseren van evenementen voor verschillende doelgroepen. U kunt hierbij denken aan studenten, jonge kinderen en/of startende ondernemingen. “Succes is een keuze.” Wij bieden onze klanten alleen het allerbeste en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

SIEK richt zich voornamelijk op de bedrijven in de Randstad die bijvoorbeeld hun naamsbekendheid willen vergroten en of hun imago willen bijschaven. Bij SIEK staat de beleving van onze klanten centraal.

Wij nemen geen genoegen met minder dan uitstekend. U wens is waar het om draait en wij doen ons uiterste best om uw wensen en behoeften te realiseren.

SIEK bestaat uit Nina Paris, Daniel de Graaf, Kelly van Zuijdam, Claire Broekman, Juliette van der Lelij en Joey Bol (meer info op website: www.siek-communicatie.nl).

team SIEK

Diensten

Bij SIEK staat de beleving van de klant centraal. Er wordt bij onze diensten veel publiciteit geregeld om het desbetreffende onderwerp, waarvoor u ons heeft ingeschakeld, goed te promoten. SIEK is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen. Ons aanbiedingsassortiment van evenementen is:

Benefieten

Bij deze evenementen draait het natuurlijk om het goede doel, waar uw organisatie/bedrijf zich voor inzet. SIEK zal het goede doel uitstekend naar voren laten komen op het evenement en ervoor zorgen dat er veel geld opgehaald zal worden.

Relatiedagen

Hier bieden wij verschillende leuke uitstapjes voor u en uw collega’s om nader tot elkaar te komen. Ook kunt u er hier voor kiezen om met aanhang te komen om er nog een meer uitgebreide relatiedag van te maken.

Beurzen

Wij bieden hier meerdere ruime zalen voor aan, die u naar wens kunt decoreren. U geeft uw wensen voor decoratie, catering, muziek en dergelijke door en wij regelen de rest.

Muziekevenementen

Muziekevenementen bij ons komen tot stand door het inhuren van een fantastische band, naar uw keuze, die de avond zal optreden. Deze evenementen kunnen naar smaak nog worden aangepast. Qua entree, verkoop van bepaalde promotieproducten etc.

Productpresentaties

Op deze evenementen staat uw product centraal. Wij zullen er dan ook alles aan doen om de producten op een zo spectaculair mogelijke wijze te presenteren aan de bezoekers van het evenement.

Bij onze evenementen is interactie een belangrijke factor. Door interactie creëren wij voor u de ideale beleving tijdens de evenementen.