SPLASH

SPLASH

SPLASHHHHHH



 Wat is SPLASH?


SPLASH is een vernieuwend, creatief, open minded en professioneel PR-bureau met een ‘splash of crazy’. SPLASH richt zich op jonge, lifestyle gerelateerde en creatieve bedrijven. Wij zetten ons volop in om bedrijven te helpen door een actieve benadering te hanteren én een creatieve & open mind. Met deze unieke combinatie garanderen wij het gewenste resultaat te bereiken.


Over SPLASH


De missie van SPLASH is uw bedrijf naar de wereld te brengen. Wij brengen jouw bedrijf bij de mensen, merken en media. Wij willen helpen als er te weinig tijd of kennis is. Waar de gaten vallen, vullen wij dat op! SPLASH zal de pr managen en ervoor zorgen dat de wereld weet wie jullie als bedrijf zijn en wat jullie voor de mensen kunnen betekenen. SPLASH zet het bedrijf op zo een manier neer, dat niemand het kan negeren; net even anders dan anders.

Onze visie op succes vinden wij erg belangrijk. Succes is niet te behalen door een simpel lijstje af te werken. Voor succes is creativiteit, eigenzinnigheid en sterke samenwerking nodig. Boven alles is het heel belangrijk om uniek te zijn. Het merk moet natuurlijk wel bij zijn eigen roots blijven; jezelf blijven, maar wij kunnen helpen met een SPLASH of crazy.

De missie wordt uitgevoerd door hard aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers. Hierin staat creativiteit, samenwerking en brainstormen centraal. Een actieve houding wordt van ons hele team verwacht.

Problemen moeten worden aangepakt en opdrachten uitgevoerd, daar zijn wij ten slotte voor.

Door sociale media zijn we allemaal op de hoogte van alle ins and outs van merken. Vernieuwende pr-stunts, verrassende ideeën en een sterke lay-out is waar wij voor gaan. Door op het eerste gezicht al een beetje anders te lijken (lay-out) springt jouw bedrijf eruit!

SPLASH bestaat uit de teamleden: Julia Sitompul, Maaike van Son, Joëlle van den Dool en Suze Meijer. Meer informatie is te vinden op onze website: www.prbureausplash.wix.com/splash.

Diensten

SPLASH richt zich op het creëren van:

  • PR-stunts
  • Evenementen
  • Persberichten
  • PR-strategieën
splash team