STROOP

STROOP
 Wat is STROOP?


STROOP is een sfeervol marketingcommunicatiebureau dat gerund wordt door vijf gedreven vrouwen. Door de juiste samenwerking, stevig doorpakken en warm klantcontact, vormen wij een krachtig team. Uiteraard zorgt de vrouwelijke finishing touch voor een perfect afgewerkt marketingresultaat.


STROOP

Over STROOP


Warme relatie
Onze strategie focust zich voornamelijk op het contact met de klant. STROOP gelooft dat een warme relatie met de klant, leidt tot de mooiste creaties. We denken breed, maar houden de sfeer huiselijk. Zo voelt iedereen zich op zijn gemak om zijn of haar ideeën in de vrije loop te laten.

Samen
Binnen het kader van nieuwe marketinguitingen ontwikkelen, ligt de nadruk op ‘samen’. We zijn niet vijf losse vrouwen in dienst van een bedrijf. We zijn een team samen met de klant. Zo komen we samen snel en effectief tot een uniek en passend resultaat. Het geheime recept van STROOP is om samen met de opdrachtgever tot de kern van de vraag te komen, om vervolgens tot een passend advies te komen.

Passie
Alle vrouwen van STROOP hebben een passie voor hard, creatief en gemoedelijk werken. De passie koppelen we graag aan uw wensen. Ons creatieve denkvermogen reikt zo ver als uw bedrijf dat wil. Half werk kennen wij niet. STROOP levert daarom complete huisstijlen, promoties en campagnes.

Blijven plakken
Betrouwbaar en uniek in haar so.ort, zo zouden wij onszelf noemen. Onze missie voor de toekomst is dan ook om dit meer dan waar te maken. Om een gevoel op te wekken van verassing. Dat mensen blijven kijken en denken: ‘Wauw! Die creatie blijft nog even plakken!’

‘’STROOP is gespecialiseerd in het bedenken van nieuwe campagnes, promoties en huisstijlen. Ook zijn wij thuis op het gebied van social media en contentmarketing.’’

 

 

 

stroop team

Diensten

Wilt u uw bedrijf in een nieuw jasje steken? Zoek dan niet verder, want bij STROOP zit u goed. STROOP is een marketingcommunicatiebureau dat gespecialiseerd is in het bedenken van nieuwe campagnes, promoties en huisstijlen. Het geheime recept van STROOP is samen met u tot de kern van de vraag komen, om vervolgens een passend dvies te geven. Wij geloven dat uw nieuwe jasje door geïntegreerde communicatie vooruitgang biedt, ook op lange de termijn.

Effectieve samenwerking
Wij geloven ook in een sfeervolle samenwerking. Met uw kennis van uw bedrijf en onze kennis over het marketingcommunicatievak komen we samen tot een effectieve creatie. Door een warme werkomgeving creëert STROOP dé marketingcommunicatie-uiting voor u. De creatie die blijft plakken.

  • Huisstijl
  • Campagnes
  • Promoties
  • Sociale media
  • Contentmarketing

Onze opdracht

Wij zijn via Area071 bij Poush terecht gekomen. Poush is een Pop-Up Store op het gebied van lifestyle, mode in Noordwijk. Poush zit maar voor drie maanden in Noordwijk, en heeft dus in een korte periode heel veel bekendheid nodig. STROOP gaat Poush helpen om dit te realiseren. STROOP helpt aan het bekendmaken van Poush en de daarin gevestigde labels en ondernemers. De bekendmaking vindt plaats in Noordwijk en directe omgeving in de periode van 7 maart tot 24 april 2015. STROOP gaat ervoor zorgen dat er veel consumenten van de Pop-Up store hebben gehoord in de omgeving en uiteindelijk overgaan tot aankopen in de store. STROOP gaat een buzz creëren rondom de shop zonder budget.